Geschenkbons zijn meer dan in. 3 Horeca Award Winners uit Neteland bieden een leuke geschenkbon aan voor een arrangement overgoten met gastronomie, wellness en een relaxe overnachting. Prijs voor 2 personen 260 euro, ook transport inbegrepen.



Wat krijg je als je de beste wellness en privé sauna, de beste brasserie en het beste privé hotel van 2011 combineert?

Op en top verwennerij.   Ninfea (wellness & privé sauna), De Repertoire (brasserie), ‘t Hemelryck (privé hotel), de 3 winnaars van de Horeca-Awards uit de Kempen bundelen hun krachten om je ten volle te laten genieten in de vorm van een exclusief arrangement.

Wat houdt puur genieten in?
De 3 zaken liggen op Kempens grondgebied (Vorselaar, Herentals en Grobbendonk) en op een 10-tal minuutjes van elkaar verwijderd. Je kiest zelf wanneer je van welk deel van de bon wenst te genieten (mits reservatie) of je kan ervoor kiezen om alle verwennerij op eenzelfdfe dag te ondergaan.

De bon geeft recht op 2 uur privé sauna bij Ninfea,  een heerlijk dinner bij De Repertoire en een overnachting  met ontbijt in Engelse landelijke stijl bij ’t Hemelryck voor twee personen.

De Repertoire
De centrale ligging aan de rand van natuurlijke rust en recreatie in  Herentals, in combinatie met een professioneel team, maken van De Repertoire de uitgelezen plaats voor een hapje en een drankje of een onvergetelijk feest.

Joris Wils, zaakvoerder en kok, kiest voor een pure, hedendaagse keuken met wereldse invloeden.  Joris hecht voor zijn gerechten veel belang aan kwalitatief hoogstaande- en dagverse ingrediënten, een creatief menu en een mooie presentatie. Margo neemt het restaurant voor haar rekening.  Zij gaat resoluut voor een professionele en vriendelijke bediening in een strak, hedendaags interieur.  

Zowel voor het jaar 2008 als 2010 heeft de Repertoire de Horeca Award gewonnen in de categorie betere eetgelegenheid/brasserie.
Verkozen tot beste brasserie – Horeca Award – 2011

Ninfea
Ninfea staat al meer dan 4 jaar voor kwaliteit met een personal touch. Ninfea, dat is een vriendelijke ontvangst, oog voor detail en diepe massages. De overheerlijke behandelingen en het ‘Sensing The Moment’ concept maken van Ninfea een klassezaak in de wellnesswereld.
Ninfea ligt in Vorselaar en is verkozen tot beste wellness en privé sauna – Horeca Award – 2011.

’t Hemelryck
Wie houdt van Engelse landelijke stijl met een persoonlijke toets is bij 't Hemelryck in Grobbendonk aan het juiste adres.

Christophe en Hanneke verwelkomen u in een stijl- en sfeervol, warm interieur vol nostalgische decoraties waar u sfeervol kan dineren en/of logeren. Zowel de drukke zakenreizigers als zij die houden van een onthaastingsweekend kunnen in alle rust genieten van hun Engels landhuis en haar mooie groene omgeving. Verkozen tot beste privé hotel– Horeca Award – 2011

Prijs en beschikbaarheid van de geschenkbon
De exclusieve cadeaubon van deze toppers is beschikbaar in de 3 zaken tegen de prijs van 260 euro. Hierin is 2 uur privé sauna, een dinner, en een overnachting met ontbijt inbegrepen.

Op de foto : de initiatiefnemers / beelden Guy Verellen Nnieuws